Events

Business Intelligence met Power BI 

dinsdag 10 september 2024 

Corda campus - corda 6 - eerste verdiep

De Power BI-trainingsessie biedt een uitstekende gelegenheid om vertrouwd te raken met de basisprincipes van deze krachtige data-analysetool.

We beginnen met een overzicht van de rapportageflow van Power BI, gevolgd door een demonstratie van het importeren van gegevens uit diverse bronnen. Vervolgens zullen deelnemers leren hoe ze interactieve dashboards en rapporten kunnen creëren, waarmee ze inzichten en trends in de gegevens kunnen visualiseren.

We zullen de verschillende visualisatiemogelijkheden bespreken, evenals de beste praktijken voor het delen van rapporten met eindgebruikers. De sessie wordt afgesloten met een korte vraag-en-antwoordsessie.

Deze compacte training dient als een introductie tot Power BI en biedt deelnemers een solide basis om hun vaardigheden in Power BI verder te ontwikkelen.

Praktische info

We willen iedereen uitnodigen om vanaf 17:30 uur aanwezig te zijn voor de ontvangst. Dit biedt een geweldige kans om even kennis te maken, eventuele vragen te stellen en te ontspannen voordat we beginnen met de sessie om 18:00 uur. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen aan de slag te gaan met Power BI!

 

Volg je liever remote? Dat kan ook! 

Inschrijven

Mis dit gratis evenement niet! 

Prijs

Dit evenement is volledig gratis.

Bereikbaarheid

Adres: Corda 6 - eerste verdiep

Kempische steenweg 293/38, 3500 Hasselt 

Auto: Parkeergelegenheid is beschikbaar op de bezoekersparking

Openbaar vervoer: Station van Kiewit

Bereikbaarheid Elem3nts

 

Food & Drinks

We willen jullie laten weten dat tijdens het evenement broodjes voorzien zullen worden. Zo kunnen jullie genieten hapje en drankje terwijl jullie nieuwe vaardigheden opdoen en kennis maken met Power BI.

Contact

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via marketing@elem3nts.com.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen en hopen dat je een inspirerende en informatieve avond te bezorgen samen met Elem3nts.

Download Power bi Dekstop 

Ga naar: https://powerbi.microsoft.com/nl-nl/downloads/ en download the desktop app voor Power BI.