Hoe kunnen we je helpen?

 

Jouw cijfers in een 3D-model waarbij je jouw data top-down als ook bottom up kunt bekijken en vanuit elk perspectief. Meerdere bronnen worden samengebracht tot één geheel. Zowel voor Finance, HR, Productie, Sales, Kwaliteit, Distributie, Stock, …

 

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van bedrijfsrapportages, templates, werkprocessen en het coördineren van ERP implementaties.

Ons deskundig team rapporteert Big Data met QlikSense en Power BI.

 

Onze expertise reikt uit naar Navision, SAP, AS400, SQL, Adsolut, Briljant, BOB, eigen software, Oracle, …

In de Bouw, Voedingsproductie, Algemene Productie, Automotive, Logistiek, Groothandel, Elektriciteit & Verlichting, Diensten (o.a. Accountancy, Verzekeringen, Consultancy, …).

 

Excel kent voor ons geen geheimen, hiermee analyseren wij verschillende noden en behoeftes en kunnen wij jou assisteren bij implementaties van diverse systemen en ERP pakketten.

 

Ben je een grote speler en heb je nood aan een financieel overzicht? 

Met de juiste consolidatiestrategie kan je veel werk besparen en kan je voorkomen dat bepaalde handelingen over het hoofd worden gezien.


Reporting ook in jouw bedrijf?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. We staan klaar om met je mee te denken over je behoeften en vereisten, en om je te begeleiden in het proces.